DJ til Julebord / Årsfest

DJ til julebord er billig, pris på DJ er lavere enn eksempelvis til ett band.

Historisk så er Julebord en fest som avslutter ett kalender år for en bedrift, da er det vanlig å gi de ansatte i bedriften en god opplevelse en hel dag eller kveld.

Her er en link til alle våre leker for store og små barn.

Noen bruker mye midler på ett Julebord, andre nøyer seg med en hyggelig sammenkomst. Uansett hvor stort Julebordet blir så må det musikk til for å lage god stemning, det er noen som velger å gjøre dette selv. Vi ser at om en av de ansatte skal ta av seg musikken, så blir det ofte musikk i en og samme sjanger.

Får man en profesjonell DJ til å gjøre denne jobben, så blir det bedre variasjon på musikken og stemningen blir høy.

DJ til Julebord i Oslo Bergen trondheim og i hele Norge

Hvorfor velge DJ Booking Norge AS?

Deres bedrift er dyktig på det dere produserer eller utfører av tjenester, vi har en dj som har lang erfaring i gjennomføring av ett Julebord. Vi formidler djs til ca. 300 Julebord hvert år og har god innsikt i hvordan musikk som fungerer best til alle typer forsamlinger.

Alderen på de ansatte kan variere kraftig, derfor er det viktig at den utvalgte dj kan spille for alle aldersgrupper og type mennesker. Våre djs har med seg ett bredt utvalg av musikk og tilpasser dette for deres bedrift.

Vi ordner alt det praktiske.

Vi kan ta med alt teknisk utstyr som lyd og lys, dette tilpasser vi i forhold til lokalets størrelse og antall ansatte.

Vi kan levere annet teknisk utstyr om dere skal ha interne opplegg, det kan ex. Være alt av Scene, lyd og lys dere måtte ha behov for.

Vi gir dere trygghet i form av at dere er garantert musikk på Julebordet, det verste som kan skje er dersom DJ blir syk el. Og dere står der uten musikk!

Vi har mange referanser fra store og små firmaer samt fra det offentlige.

Hvorfor DJ og ikke band?

Ett band kan ikke spille like variert som en DJ, vi vet at mange er skeptiske til å leie DJ da man har leid en DJ tidligere som ikke har vert proff nok. Dette har ført til at festen har blitt ødelagt, for musikk er viktig.

En DJ fra DJ Booking Norge AS kan spille all den musikken ett band kan spille det være seg Jazz, blues, rock, sving osv.

Ett band har ikke like stort reportuar som en dj har.

En DJ kan fort skifte musikk type dersom stemningen snur seg, det kan ett band ha problemer med.

Kan DJ Booking Norge AS hjelpe oss med å skaffe ett band eller annen underholdning?

Vi kan skaffe dere all type underholdning, igjennom mange av våre partnere.

Tips:

Dersom dere selv har ordnet Stand up eller annen underholdning, så husk at vår DJ har med mye utstyr som kan benyttes til slike formål. Det blir da rimeligere for dere og Få alt levert ifra oss.

La oss hjelpe dere med å få ett vellykket Julebord, vi kan gi dere mange gode råd basert på vår lange erfaring.

Ta kontakt med vårt kundesenter i dag for ett uforpliktende tilbud.