Hva er en DJ?

En dj kan du finne over alt, men en proffesjonell dj som gir deg akkurat det du trenger det er ikke lett å finne.

Ser du etter DJ andre steder på nettet, da har vi noen tips til deg:

1. Er du i kontakt med ett firma som formidler DJs, da bør du undersøke at firma eksisterer. Det bør stå ORG nr på deres hjemmesider, sjekk dette opp mot Brønnøysund Registeret. Da vet du at du handler på riktig måte, ellers kan man ofte få ett problem dersom de ikke dukker opp el.

2. Er det en enkel DJ du har kommet i kontakt med, sjekk opp referansene til vedkommende DJ da er du sikrere på at du har fått riktig DJ.

3. Det er mange som formidler DJs og du bør sjekke troverdigheten til firmaet før du booker. Ofte er det ett enkeltmanns foretak.

4. Du skal alltid få en kvittering eller faktura som er skrevet utifra ett fakturasystem og er påført riktig ORG Nr.

DJ Booking Norge AS har spesialisert seg på å finne en dj som passer nettop ditt arrangement, en dj fra oss er en person som tilpasser seg sitt publikum og gir alt for at alle skal få en god opplevelse.

Ville du sluppet inn en ikke utdannet elektrikker for å koble i ditt hus ? Sansynligvis ikke, våre djs har den grunnleggende utdannelse og erfaring som kreves innenfor de forskjellige formene for djs. Dermed så får du ett fullverdig godt selskap/party som du er ute etter. DJ Booking Norge AS setter høye krav til den enkelte DJ som jobber for oss, dette for at du som kunde skal få en riktig opplevelse av det oppdrag vi har tatt på oss.

Det er også viktig at DJen spiller musikken fra og på proffesjonelt utstyr, da får du som kunde god kvalitet på lyden.