Beat For Beat

Du kjenner vel til den kjente underholdningsserien som gikk på NRK ?

Beat For beat konkuranse

Vi blander inn Beat for Beat på vår måte, dette kan blandes sammen med Pop Quiz uten noe stort problem.

Programlederen stiller med gitar og spiller låter som bakgrunn for oppgavene. Lagene velger kategori fra et eget skjermbilde, og får oppgaver relatert til film, sport, geografi, historie og kjendiser. Etter hvert som oppgavene løses, avdekkes et bilde bakenfor, og det gjelder å gjette hvem som skjuler seg der.

Alle lagene er engasjert til enhver tid og latteren sitter løst. Vi bygger opp stemningen, og etter hvert dukker overraskelser opp, som for eksempel “sprett-opp-og-syng-oppgaver”.

Leken er en uformell lagøvelse som passer fint til en øl før middag, eller som en del av moroa etterpå. Ideelt tidsforbruk er ca fem kvarter, men dette er skalerbart.

PARTYQUIZ

En populær variant for en festlig anledning er PartyQuiz. Da stiller vi med fullt band, og lar quizen bli en eneste stor festforestilling. Dette fungerer kanonbra som vorspiel, og da premiene er delt ut kan partybandet kjøre på med sprek dansemusikk. Slår alltid an!

KOMBINASJONSTIPS

En enklere variant  er å engasjere verten som DJ etterpå, siden anlegget allerede står klart. Da kan Quiz’en gå rett over i dans og fest, og stemningen holdes på topp natten ut.

BEDRIFTSTILPASSET QUIZ

PubQuizen kan skreddersys med spørsmål relatert til din bedrift eller oppgaver som følger opp et ønsket tema – mot et lite tillegg i prisen.