Partyleker Konkuranser

Krem Spise leken DJ Booking Norge AS kan gi deg en DJ som vil i samarbeide med deg finne på noen konkuranser som passer for ditt publikum eller dine gjester.

Vi kan ordne det praktiske som premier og selve gjennomføringen, vi har endel partyleker som passer godt til ymse konkuranser. Slik som Hoppeslått, Rodeo okse og mange andre leker for voksne og barn.

Partylekene finner du her.

Vi kan selvsagt arrangere enkle konkuranser uten ekstra kostnad om du alerede har leid inn en DJ fra oss, vi har holdt på i såpass mange år at du vil oppleve vår proffesjonalitet som enestående.

Vi har noen konsept konkuranser som ha en ekstra kostnad, det er ex PopQuiz, beat for beat mfl. Denne type konkuranse passer for alle aldere og til hvor mange mennesker du ønsker skal delta. Vi kan ex ha med mentometer knapper og få resultatet på storskjærm med det samme. Dette er ett unikt system som du sikkert kjenner fra ex. Ti I skuddet sin lange tid på NRK, alle type gameshow etc bruker dette systemet. Det gjør at hver enkelt deltager får en trådløs sender der han taster på det svaret han ønsker å gi, vi får resultatene trådløst på vår PC og kan raskt avlese resultatet.

Send oss en email eller ring oss for mer info rundt konkuranser mv.

Her noen barne og voksne selskapsleker: