Silent Disco DJ Party leveres i hele Norge

Silent Disco DJ Party i Norge

Har du ikke vert på silent disco DJ party før? Hvordan fungerer det?

Silent Disco er ett godt konsept som vi kan lever gode Djs til og alt utstyr du måtte trenge, du trenger da ikke store lydrigger og sparer inn endel penger på dette.

Så hva er ett Silent Disco DJ party? Jo enkelt forklart er det ett party der alle får utdelt hodetlelefoner slik som på dette bilde.

silent disco for

silent disco hodesett

Denne har da en knapp for å bytte kanal og en volume kontroller, alle har 3 forskjellige farger som lyser på øret. Så da kan du se hvilken DJ andre lytter til, så om vedkommende foran deg danser i feil rytme. Så skifter du kanal til samme farge og da blir det plutselig riktig rytme. Det er morsomt når folk danser forskjellig, så silent disco er utrolig morsomt for alle aldre.

Disse hodesettene kan også brukes til andre type lanseringer, som når du har en viktig kunde så la alle få hvert sitt sett og da vil du kunne holde en tale på flere språk med 3 forskjellige tolker.

silent disco i Norge

silent disco i Norge

Vi kan sette farge på den enkelte DJ og plassere Djene på forskjellige steder i lokalet!

silent disco DJ

silent disco DJs i blått, Rødt og grønt!

 

Du må gjerne se en liten video fra en blogger som for første gang var på ett Party i London her.

Det er utrolig morsomt med silent disco, så alsang får en helt ny betydning når du har silent disco.

Du kan leie DJ med eller alt utstyr du har behov for på ditt silent disco party, så ta kontakt med vår booking avdeling her 

Du kan leie KUN utstyr ved å trykke her.

Er du arrangør så har vi noen tips til deg, dette for å sikre at gjennomføringen blir 100% og publikum får en flott opplevelse av å være med på noe slikt som dette. Det er viktig med en dyktig Dj som vet å sette stemningen, så om du har stor spredning i alder blandt gjestene så kan du praktisk talt ha barnemusikk i en kanal.

 

husk vi har en egen temaside for dette her